Diensten

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
08.00 – 12.45 en 13.30 – 17.00

Vrijdag
08.00 – 12.45

Onze diensten

Een kunstgebit op implantaten
Een kunstgebit dat niet alleen prachtig oogt, maar ook perfect past; dat is een waar kunstwerk. Een veel voorkomende klacht bij mensen met een volledig kunstgebit is dat het niet goed blijft zitten. Een tandprotheticus kan in dergelijke gevallen zorgen dat uw kunstgebit wel goed zit, met een klikvaste oplossing: een kunstgebit op implantaten. Gun uzelf een gebit om in te lijsten en de oplossing die pijn en onge- makken verhelpt.

De tandprotheticus weet alles van uw kunstgebit
Een kunstgebit dat prachtig oogt en vooral ook comfortabel draagt; dat is een waar kunstwerk. Als u een kunstgebit nodig heeft of op dit moment een slecht passend of verouderd kunstgebit bezit, dan is de tandprotheticus de persoon die u kan helpen. U kunt nu zonder verwijzing een afspraak maken. Gun uzelf een gebit om in te lijsten, een lach die gezien mag worden en de oplossing die pijn en ongemakken verhelpt.

Wat u moet weten over uw nieuwe kunstgebit
U heeft een nieuw kunstgebit dat prachtig oogt en comfortabel draagt: een waar kunstwerk eigenlijk. Om die lach die gezien mag worden ook te behouden, is het verstandig om de informatie in deze folder te lezen.

Immediaat prothese
Om allerlei redenen kunt u uw laatste tanden en kiezen verliezen (tandbederf, parodontitis trauma. Of wellicht bent u al jaren niet meer bij een tandarts geweest.
Na uw eerste bezoek aan onze praktijk zullen wij u verwijzen naar uw eigen tandarts. Heeft u geen eigen tandarts dan zullen wij u verwijzen naar één van de tandartsen bij ons in het centrum. Uiteraard kan ook uw eigen tandarts u naar ons toe verwijzen. Uiteindelijk  is er besloten uw laatste tanden en kiezen te trekken, wij zullen dan gaan zorgen voor het eerste kunstgebit (Immediaatprothese).

Reparaties
Het kan altijd gebeuren dat uw kunstgebit kapot gaat, er breekt een tand uit of nog erger de hele prothese breekt.
Uiteraard is dit vervelend en wilt u het ongemak snel verholpen hebben.

U bij ons terecht voor alle reparaties aan uw kunstgebit.
In het algemeen geldt dat als u een prothese voor elf uur brengt dat deze dan weer in de loop van dezelfde dag gereed is. U hoeft hier geen afspraak voor te maken.
Komt u later dan zullen we ter plekke bekijken of de prothese nog dezelfde dag te repareren is.
Ook als u niet eerder bij onze praktijk bent geweest dan bent u welkom.

Als uw gebit los niet meer goed past en daardoor los zit dan moet er meestal een rebasing gedaan worden.
In de ochtend wordt er dan een afdruk genomen onder de prothese. In de loop van de middag is de aangepaste prothese dan weer gereed. Voor een rebasing dient u wel van te voren een afspraak te maken.

Zowel bij een reparatie als bij een rebasing dient u er rekening mee te houden dat u het enige tijd zonder uw prothese moet doen. Wellicht heeft een nog een oude reserve prothese die u kunt indoen zodat u niet zonder hoeft rond te lopen.

Voor reparaties in het weekend kunt u terecht bij:

X