Contact

Kerdijk & van der Laan
Victoriapad 1
2622 JC – Delft
T 015-2144410

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag
08:00 – 12:45 en 13:30 – 17:00 uur

Vrijdag
08:00 – 12:45 uur

Klik hier voor onze route

mondzorg

In het centrum zijn ook tandartsen, mondhygiënisten en een implantoloog gevestigd. Zie onze contactpagina voor meer informatie.

Wij hebben ook een webshop. Deze kunt u hier bekijken.

Diensten

kunstomintebijten

Een kunstgebit op implantaten
Een kunstgebit dat niet alleen prachtig oogt, maar ook perfect past; dat is een waar kunstwerk. Een veel voorkomende klacht bij mensen met een volledig kunstgebit is dat het niet goed blijft zitten. Een tandprotheticus kan in dergelijke gevallen zorgen dat uw kunstgebit wel goed zit, met een klikvaste oplossing: een kunstgebit op implantaten. Gun uzelf een gebit om in te lijsten en de oplossing die pijn en onge- makken verhelpt.

 

 

 

 

kunstomintelijsten

De tandprotheticus weet alles van uw kunstgebit
Een kunstgebit dat prachtig oogt en vooral ook comfortabel draagt; dat is een waar kunstwerk. Als u een kunstgebit nodig heeft of op dit moment een slecht passend of verouderd kunstgebit bezit, dan is de tandprotheticus de persoon die u kan helpen. U kunt nu zonder verwijzing een afspraak maken. Gun uzelf een gebit om in te lijsten, een lach die gezien mag worden en de oplossing die pijn en ongemakken verhelpt.

 

 

 

 

kunstomintelijstendhrwit

Wat u moet weten over uw nieuwe kunstgebit
U heeft een nieuw kunstgebit dat prachtig oogt en comfortabel draagt: een waar kunstwerk eigenlijk. Om die lach die gezien mag worden ook te behouden, is het verstandig om de informatie in deze folder te lezen.

 

 

 

 

 

immediaat-prothese

Immediaat prothese
Om allerlei redenen kunt u uw laatste tanden en kiezen verliezen (tandbederf, parodontitis trauma. Of wellicht bent u al jaren niet meer bij een tandarts geweest.
Na uw eerste bezoek aan onze praktijk zullen wij u verwijzen naar uw eigen tandarts. Heeft u geen eigen tandarts dan zullen wij u verwijzen naar één van de tandartsen bij ons in het centrum. Uiteraard kan ook uw eigen tandarts u naar ons toe verwijzen. Uiteindelijk  is er besloten uw laatste tanden en kiezen te trekken, wij zullen dan gaan zorgen voor het eerste kunstgebit (Immediaatprothese).

 

 

sgm

Ontevreden
Als klant verwacht u overal goed geholpen te worden, ook als het gaat om uw gebit. Uw behandelaar zal er alles aan doen om u op een professionele wijze te helpen bij de klach- ten of onvolkomenheden met betrekking tot uw gebit. Toch kan het zijn dat u niet tevreden bent over de behandeling of dat de klachten waarvoor u behandeld bent niet zijn verdwenen. Hoe nu verder?